Combo Ebook Kewangan dan Hartanah dengan hanya RM30

0
62

 

Tinggal Beberapa Hari Sahaja Lagi Menjelang Tahun 2018 , Masa Untuk Merancang Misi baru 2018 dengan berilmu .

[Dividen ASB & Bonus lebih memberangsangkan tahun 2017 ini , fahamkan teknik dalam ASB untuk bina keuntungan lebih maksima ]

Boleh Dapatkan 10 Ebook kewangan & Hartanah serta 9 Video ASB Genius dengan harga RM30 sahaja. Anda Berpeluang membawa pulang Sebuah Motorsikal dalam cabutan Grand terakhir

Combo Ebook RM30

 

Set Combo Ebook Kewangan & Hartanah bukan set combo biasa . Ia adalah set combo pembelajaran berterusan. Apa keistimewaan set combo ini ?

✔tambahan Ebook Baru dari masa ke semasa
✔7 hari jaminan pulangan wang jika produk ini tidak bermanfaat untuk anda .
✔Berpeluang memenangi Hadiah cabutan menarik setiap bulan & cabutan grand .
✔layak secara automatik sebagai Agen Affiliate

Ramai orang sekarang mempunyai pelbagai masalah yang bermacam-macam jenis kan..

📌Gaji tak besar, boleh ke nak beli rumah
📌harga rumah mahal, cemana nak beli
📌Tak berani hadapi risiko pelaburan
📌tak tahu nak mulakan dari mana
📌jenis property apa yang perlu dibeli
📌bagaimana nak urus rumah sewa
📌nak melabur shoplot tapi rasa sangat berisiko
📌Sewa yang tidak berbaloi, nak cari lain yang boleh create cash flow yang positif
📌buat ASB Financing tapi tak faham apa yang dibuat.

Cukup la tu tulis pasal masalah, Nak susun semua masalah memang masalah tak habis-habis.

APA YANG KITA CARI ADALAH JALAN PENYELESAIAN .

Selalu kita dengar, “BELAJAR DARI KESILAPAN ITU ADALAH JALAN YANG TERBAIK”.

Tak perlu sebenarnya tunggu buat silap dulu untuk belajar, belajar dari kesilapan orang tu lebih baik . Kita boleh elak jer .

Set combo ilmu kewangan & hartanah ini boleh jadi sebagai salah Satu dari bahan rujukan utama anda . Ilmu yang ditulis dari mereka yang berpengalaman yang di kongsikan sebagai antara alat menepis kesilapan.

Anda nak dapatkan ilmu-ilmu ini?

Dapatkan Set Combo Kewangan & Hartanah dengan 10 Ebook Kewangan & Hartanah beserta 9 video ASBGenius .

Set Combo ini tidak terhad pada item yang ada sekarang sahaja . Dengan sekali langganan, anda akan menerima akses berterusan untuk dapatkan ebook-ebook & video-video baru berbentuk ilmu kewangan & hartanah yang Kami akan upload dari masa ke semasa ke dalam set combo ini . Percuma untuk anda walaupon 20 Ebook baru yang Kami masukkan akan datang ke dalam set combo ini . Berbaloi & bernilai kan untuk wang anda?

Nanti dulu, selain dari itu Kami mempunyai polisi MONEY BACK GUARANTEED. Anda boleh langgan dahulu produk ini, dalam masa 7 hari sekiranya produk ini anda rasa tidak Baik untuk anda , Kami akan pulangkan semula wang anda 100%. Kami pastikan anda tidak akan rugi atas langganan ini.

ADA LAGI!

Apa cabutan bertuah menarik Kami untuk anda yang melanggan Set Combo ini untuk langganan bulan November 2017?

Cabutan langganan bulan November 2017
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk mereka yang melanggan Set Combo Ebook kewangan & hartanah atau buku Pendekar Keyboard bermula
(6 Dec 2017 – 31 Dec 2017)

1.Wang Tunai RM1,000
2.Wang Tunai RM300
3.Wang Tunai RM200

Cabutan akan dibuat secara live pada 15 Dec 2017.

Cabutan Grand Genius 1.0 , 2.0 , 3.0 berlalu sudah dan mereka yang bertuah telah memilikinya . Kini tiba masanya untuk :-

Cabutan Grand Genius 4.0
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk mereka yang melanggan Set Combo Ebook kewangan & hartanah atau buku Pendekar Keyboard bermula
(1 Julai 2017 – 31 Disember 2017)

1. Sebuah Motorsikal Yamaha NVX 155 untuk 1 pelanggan bertuah

Cabutan Grand 4.0 akan diadakan secara live pada 15 Januari 2018.

(Semua Hadiah adalah sumbangan dari Jentayu Services Sdn Bhd & Key Empires Consultancy)
Berikut adalah detail bagi harga produk yang diterbitkan dalam set combo ini . Penulis-penulis Ebook ini juga bukan nama-nama asing dalam industri hartanah & di media sosial

1.Ebook ‘ASBGenius 2 -LATEST VERSION- (RM35)
Khairul Ezuwan
mendedahkan pelbagai teknik-teknik yang digunakan dalam ASB Financing mengikut kesesuaian setiap individu mengikut potensi mereka sendiri untuk mendapatkan profit yang maksima.

2.9 ‘Video Digital ASBGenius’ (berdurasi 1 jam 20 minit) (RM99)
Khairul Ezuwan
9 Video tutorial ASBGenius yang menggalakkan kefahaman yang lebih jelas dalam pelbagai teknik yang digunakan melalui ASB Financing .

3.Ebook ‘Pencen Mewah Dengan Hartanah’ (RM35)
Huzaifah Abdullah Sani
Bagaimana hartanah sebagai Alat untuk mendapatkan pasif income untuk berpencen awal dan selesa. Pelajari langkah dari pengalaman penulis yang berpencen seawal umur 38 tahun Hasil dari membina pelaburan hartanah

4.Ebook ‘Panduan Lengkap Strategi Pelaburan Shoplot’ (RM35)
Huzaifah Abdullah Sani
Pelaburan shop lot adalah pelaburan yang berisiko tinggi, namun dengan langkah yang betul & tepat, boleh bina keuntungan yang berganda. Ikuti pengalaman penulis dalam memiliki shop lot yang berkualiti untuk pelaburan.

5.Ebook ‘Tips Rumah Pertama’ (RM35)
Dr Azizul Azli Ahmad
Rumah pertama adalah asset yang terpenting bagi menentukan pelaburan-pelaburan hartanah yang seterusnya. Jangan tersalah langkah. Belajar dari pengalaman luas penulis yang memiliki 16 hartanah dalam tempoh yang singkat.

6. Ebook ‘Buta IT Celik Kewangan’ (RM35)
Meor Zaidee @ Abang Ensem
Ilmu kewangan adalah ilmu yang sangat penting dalam melalui kehidupan yang sentiasa berubah. 14 hartanah dimiliki berasaskan dari ilmu kewangan di peringkat awal .

7.Ebook ‘Aku Tuan Rumah’ (RM35)
Huzaifah Abdullah Sani
Belajar menguruskan rumah sewa dengan cara yang efektif dan tersusun,

8.Ebook ‘Buat Duit Dengan Rumah Tamu'(RM35)
Syahnaz Akhtar Mat Ali
Buat Rumah Tamu Salah Satu cabang membina cash flow yang besar dalam pelaburan hartanah . Tapi Jangan buat tanpa ilmu. Belajar dari asas melalui Ebook ini hingga anda mampu jadi pemilik rumah tamu yang berkualiti tinggi .

9.Ebook ’99 Tips Hartanah Mudah’ (RM35)
Dr Azizul Azli Ahmad
menghuraikan 99 tips mudah dalam pemilikan Hartanah .

10.Ebook ‘Bank Tolong Aku’ (RM25)
Mior Hafis Mior Ahmad (Melastik Bintang)
Rujukan dan panduan dalam membuat pembiayaan Hartanah dengan bank

11.Ebook ‘Beli Rumah Lelong Tanpa Slip Gaji’ (RM20)
Ihsan Zainal
Tanpa payslip pon boleh beli rumah .

11.BONUS: format Dokumen (Microsoft word)
i) Tenancy Agreement
ii) Sublet Agreement

*Akan datang , Video ASB Genius 2.0

harga sebenar semua item ini sahaja = RM424.00

 

Sekarang Anda boleh dapatkan semua 12 item ini dengan harga promosi RM30✔Sahaja untuk combo semua item di atas . Tak percaya ?

Klik link disini untuk langganan mudah sekarang.

Combo Ebook RM30

Pembayaran RM30  boleh dibuat ke akaun Maybank:

JENTAYU SERVICES: 564397112487

Email address: asbgenius7@gmail.com

Boleh Whatapps bukti bayaran atau sebarang pertanyaan ke:

wasap.my/60177165344 (admin)

wasap.my/60172841849

(Ini adalah EBOOK & VIDEO DIGITAL)

Comments

comments