Tuesday, December 18, 2018

Hartanah

Anda nak jadi orang berjaya? Baca perkongsian perkara yang anda perlu lakukan ini.

Orang lain bekerja, kita sibuk berFacebook. Orang lain kerja sampai jam 8 mlm, kita 5.45pm dah tunggu kat depan punch card nak balik. Lepas tu...

Realiti yang perlu anda tahu tentang larangan membeli hartanah

Bila cerita pasal beli hartanah, macam macam pendapat dan nasihat yang pelik kita akan tengok dikongsikan di Facebook. Sebagai contoh : 1. Jangan beli hartanah...

Jangan beli rumah waktu muda

Salam semua. Ramai yang tanya pendapat saya mengenai saranan yang menyuruh orang muda supaya jangan membeli rumah sewaktu muda. Saya sebenarnya malas nak komen...

Harga rumah makin mahal? Baca perkongsian dari pakar hartanah ini.

Semalam, saya ada baca NsT berkenaan pasangan yang late-20an bercerita mengenai kesengsaraan mereka untuk membeli rumah pertama yang bernilai rm450,000. Tapi saya tak kisah...